vrijdag 3 april 2020

Met PuzzleFast maak je allerlei leuke woordpuzzels voor jouw leerlingen die ze thuis kunnen oplossen

Met PuzzleFast maak je zes verschillende woordpuzzels voor jouw leerlingen die ze thuis kunnen oplossen. Zie afbeelding 1:

Afbeelding 1: Kies één van de 6 puzzels en maak de puzzel in 4 stappen

Je kunt van een puzzel onbeperkt verschillende versies maken door steeds op de bruine knop Remake te klikken. Is je puzzel klaar en naar wens dan kun je de puzzel printen door op de knop 🖨 (Print puzzle) te klikken. Je kunt je puzzel opslaan bij PuzzleFast door op knop 💾 (Save, share puzzle) te klikken. Zie afbeelding 2:

Afbeelding 2: Voorbeeld woordzoeker met oplossing

Wanneer je op de knop 💾 (Save, share puzzle) klikt, verschijnt er een nieuw venster. Zie afbeelding 3:

Afbeelding 3:

Je vindt hier de URL van je puzzel. Die moet je dus goed bewaren. Je kunt de puzzels ook online laten oplossen door te klikken op Plain Puzzle of Plain Puzzle Without Solution. Klik je op Embed This Puzzle dan krijg je de HTML-code om de puzzel in te sluiten op het weblog van je klas of de website van je school. Meer informatie vind je in de Frequently Asked Questions.

Let op:

Het opslaan van een puzzel bij PuzzleFast is gratis en anoniem. De 'prijs' die je hiervoor betaalt is, dat PuzzleFast.com de auteursrechthebbende van de puzzel wordt. Als je het copyright voor jezelf wilt behouden, moet de jouw puzzel niet opslaan, maar meteen printen. Lees de Terms of Service en de Privacy Policy
"Saving a puzzle establishes PuzzleFast.com as the puzzle's copyright owner. If you want to retain copyright for yourself, do not use the 'Save/Share' function.

Gerelateerde blogposts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten